Kinderyoga

Yoga op een speelse manier

Door het maken van een scriptie over chakra’s en kinderen heb ik op mijn eigen manier lessen gemaakt met daarin een combinatie van chakra yoga en een creatief/speels stukje. Dit is een super combinatie gebleken tijdens de lessen. Er is dus aandacht voor het willen spelen van kinderen maar ook het leren ontspannen en controle krijgen over emoties komen aan bod.

Luisteren naar je lichaam

Door het drukke bestaan en het vele “moeten” bij kinderen is er vaak te weinig tijd voor het luisteren naar het lichaam. Die ons toch vaak zelf antwoord geeft op allerlei vragen. Het leren vertrouwen op ons eigen lichaam is dus van groot belang. Door als kind al in aanraking te komen met yoga en je bewust te worden van je ademhaling heb je in je latere leven daar zeer veel profijt van. De lessen duren een uur. Doordat de lessen direct na school beginnen is er eerst even tijd voor wat drinken en een koekje voor we de lessen gaan beginnen en trek ik er wel 1,5 uur voor uit.

Aanmelden yogales voor kinderen

Wil je met je zoon of dochter yogales gaan volgen meldt je dan aan. Na ontvangst van je aanmelding neem ik even contact met je op.

Heb je lichamelijke klachten en/of psychische beperkingen waar ik rekening mee moet houden? Deze kun je bij bijzonderheden in het formulier invullen.
Zo ja, geef een duidelijke omschrijving van de klachten? Bij gebruik van medicatie graag vermelden waarvoor medicijnen worden gebruikt. S.v.p. ook aanvullende informatie over de algemene lichamelijke conditie vermelden.

Je kunt je hier aanmelden