Zwangerschap yoga

Zwangerschap yoga

Bij zwangerschap-yoga leer je het lichaam in conditie te houden tijdens de zwangerschap en je bewust te maken van spieren en hun functie tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling

Ook helpt het je om te ontspannen en in contact te komen met je ongeboren kindje. We behandelen verschillende ademhalingstechnieken die jouw kunnen helpen te ontspannen maar ook om je weeën goed op te kunnen vangen. Ook perstechnieken en houdingen om in te bevallen komt aan bod.

Het is vooral ook even weg uit de hectiek van de dag en met aandacht zwanger zijn en tijd voor jou en jouw kindje in je buik. Het is zo’n mooie periode in je leven en zo bijzonder dat je daar lekker je aandacht bij mag hebben en uiteindelijk met je opgedane kennis je bevalling met vertrouwen tegemoet gaan.

Iedereen kan mee doen

Om mee te kunnen doen aan zwangerschap-yoga hoef je totaal geen yoga ervaring te hebben.

Partneravonden worden ook gehouden om zo  ook de partner van tips te voorzien om jou op een mooie manier bij te staan tijdens de bevalling. Samen sta je immers sterker. Wanneer deze lessen plaatsvinden doen we in overleg met elkaar.

Meld je aan voor zwangerschap-yoga

Lestijden:

Maandagavond 18.45 tot 19.45

Dinsdagmorgen 9.30 tot 10.30

Dinsdagavond   18.45 tot 19.45

Bij minimale opgave van 3 personen

We doen een reeks van 8 lessen voor € 80,00 of 4 lessen voor € 40,00 als je later in je zwangerschap begint. Daarnaast is er de mogelijkheid om per les te betalen dan zijn de kosten € 12,50. Je kan altijd instromen.

Als je liever niet in groepsverband wilt maar wel de begeleiding tijdens je zwangerschap is privéles ook mogelijk zelfs bij jou thuis. Vraag me naar de mogelijkheden.

“Hoe eerder je begint met zwangerschap-yoga, hoe ontspanner je de bevalling tegemoet zal gaan”

Tijdens de les is makkelijk zittende kleding fijn het liefst geen zwart shirt.

Matjes en kussentjes zijn aanwezig maar wil je liever je eigen dan is dat natuurlijk prima.

Aan het einde van de les drinken we nog even een kopje thee en kunnen nog wat ervaringen met elkaar gedeeld worden.